Benvolgudes famílies,
 

A la comunitat de mitjans de primària estem realitzant diferents tallers al voltant de la festa gran de Ciutat: Sant Sebastià. A partir d’aquí estem xerrant de cultura popular mallorquina: gegants, vestits tradicionals, ball de bot, caps grossos, dimonis, llegendes… i també de Cort, els ajuntaments i els museus.

Volem rematar aquests tallers realitzant una sortida a Palma on visitaríem: Cort (on veurem els gegants, els dimonis i el drac de na Coca) i el barri de la Seu (on cercarem el drac de pedra que ens vigila des d’un dels palaus). En aquesta ocasió no podrem conèixer l’autèntic drac de na Coca, que guarden al museu diocesà, perquè el museu està en obres. Però us recomanem anar-lo a visitar un dia en família, ja que segurament el febrer o el març tornarà a obrir les seves portes. 

Us descrivim els detalls:

DATA: Dijous dia 16 de gener de 2020 

GRUPS: Assemblea turquesa (nascuts el 2013 i 2012) amb les tutores: Lucía, Bibi i Mariona.

LLOC: Ajuntament de Cort i barri de la Seu

HORA DE SORTIDA: Sortirem de l’escola a les 9.15 h i agafarem el bus de línia numero 6 de l’EMT a les 9.30 h. Us pregam que aquest dia arribeu com a tard a les 9 h.

HORA DE TORNADA: Agafarem el bus de tornada devers les 13.30 h per arribar a NAU a les 14 h. És possible que arribin una mica passades el 14 h.

ROBA I BERENAR: Els infants han de portar roba i calçat còmoda i el berenar i l’aigua com de costum, dins una motxilla còmoda de transportar.

REQUISITS: Els infants han de dur la targeta ciutadana per l’autobús, o si no tenen, us cobrarem els 3 € dels dos trajectes d’autobús amb la pròxima cuota.

FORMULARI D’AUTORITZACIÓ: S’ha d’emplenar aquest formulari abans de dimecres dia 15 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *