Benvolgudes famílies,
hem organitzat una nova sortida per a la comunitat dels mitjans (nascuts 2012 i 2013). En aquesta ocasió visitarem el Galeón Andalucía, una rèplica del vaixell emprat pels espanyols durant els segles XVI al XVIII en les expedicions marítimes i de comerç entre Espanya, Amèrica i Filipines.

La sortida es realitzarà el dijous 20 de febrer. Sortirem de l’escola a les 9,30 en un autocar que ens durà fins al Club de Mar. Allà visitarem aquest vaixell museu, berenarem i farem una petita passejada. L’autocar ens recollirà cap a les 13,15 h per arribar a l’escola al voltant de les 13,45 h.

La visita és al vaixell amarrat, no sortirà a navegar, per tant no és necessari portar cap indumentària específica. Els infants han de dur roba còmoda i les seves motxilles amb berenar i aigua per a la jornada com de costum.

El preu de la sortida és de 10 euros per infant, que inclou l’autocar i el tiquet d’entrada al vaixell. Aquest import es cobrarà amb la quota del mes de març.

Per a que els infants participin d’aquesta activitat és imprescindible que empleneu el següent formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *